OVER ONS

OVER ONS

Kwaliteit sinds 1937

Hoewel Netafim Netherlands als naam nog maar kort bestaat, is haar voorloper Revaho al decennia lang actief als (kennis)leverancier van irrigatieproducten. Opgericht in 1937 is Revaho begonnen als installateur van regenleidingen. In 2012 is Revaho volledig onderdeel geworden van de Netafim groep en sinds 2020 is de handelsnaam Revaho geheel overgegaan in Netafim Netherlands. Tegenwoordig is Netafim Netherlands een importeur/groothandel en producent van een compleet assortiment in irrigatieproducten in de breedste zin van het woord: Grow more with less.

Netafim irrigation company - by farmers, for farmers

Netafim

Netafim, onderdeel van Orbia, is de wereldwijde marktleider in precisie-irrigatieoplossingen voor een duurzame toekomst. Binnen deze organisatie vormt Netafim Netherlands samen met Netafim UK in Engeland en de activiteiten in Scandinavië de Geografische Business Unit (GBU) Noord Europa. Binnen Netafim en Orbia wordt er continu gewerkt aan het bereiken van synergiën en het delen van kennis en ervaring, zodat onze producten optimaal gebruikt kunnen worden.

Netafim

Orbia

Orbia heeft een lange historie als producent van grondstoffen en is door investeringen en strategische groei uitgegroeid tot een van de wereldleiders in polymeren, materialen en infrastructuur. Vandaag de dag is Orbia in de vorm van 5 bedrijfsgroepen, actief in meer dan 40 landen en heeft het wereldwijd ruim 22.000 mensen in dienst. Naast Netafim, maken Wavin, Koura, Dura-Line en Vestolit onderdeel van Orbia. Orbia heeft de ambitie om als wereldspeler een duurzaam verschil te maken, ‘Advance Life Around the world’ . Netafim Netherlands blijft daarom ook doorgaan met het ontwikkelen van duurzame precisie-irrigatiesystemen.

Orbia
Netafim irrigation company - by farmers, for farmers

Bedrijfsdoelen

Netafim stelt zich tot doel een totaalpakket aan hoogwaardige irrigatie-oplossingen te leveren voor de agrarische sector en door middel van innovatie en kennisoverdracht te zorgen dat de oplossingen optimaal benut kunnen worden.

Netafim heeft een omvangrijk deel van de productie van irrigatie-oplossingen in eigen handen; hieronder vallen PE-buizen, inline-druppelslangen, druppelaars en diverse accessoires. Daarnaast levert Netafim verscheidende A-merken in het totaalpakket waar o.a. sproeiers, filters, watermeters, afsluiters en terugslagkleppen deel van uitmaken. Tenslotte levert Netafim eenvoudige hulpstukken van PVC en PE, ophangsystemen, lijmen, enz.. Ook voor deze minder in het oog springende producten geldt dat Netafim producten levert van hoge kwaliteit. Waar mogelijk worden verbeteringen of uitbreidingen aan bestaande producten doorgevoerd en nieuwe innovaties toegevoegd aan het assortiment. In irrigatie geldt immers ook: een totaalsysteem is zo sterk als de zwakste schakel.

Netafim is betrokken bij voorlichting en onderzoek in binnen- en buitenland. Kwaliteitsproducten en innovatie alléén zijn niet voldoende voor een optimaal rendement voor de gebruiker. Ook kennis omtrent gebruik, onderhoud en opslag speelt een belangrijke rol. Netafim zorgt voor kennisoverdracht middels seminars, beurzen & evenementen, informatiemateriaal en op open dagen.

Kwaliteit, innovatie en kennis: de drie pijlers van het Netafim-succes!

Druppelbevloeiing

Eén van de specialismen van Netafim is het vervaardigen en leveren van op maat gemaakte gemonteerde druppelsystemen. Om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen, is gestart met de eigen productie van PE-slangen. Productielocatie Rucphen stelt Netafim in staat zwaardere normen en testprocedures te hanteren dan gebruikelijk, zodat de geproduceerde druppelsystemen jarenlang en probleemloos gebruikt kunnen worden, onder de meest extreme omstandigheden. Netafim werkt inmiddels met talloze automatische machines voor montage van de druppelsystemen en is hiermee de grootste ter wereld. Met recht kan gezegd worden dat Netafim koploper is op het gebied van druppelbevloeiing.

Netafim irrigation company - by farmers, for farmers

Onze visie

Onze visie is om als toonaangevend irrigatiebedrijf grootschalige toepassingen van slimme irrigatieoplossingen te realiseren om schaarste van voedsel, water en land tegen te gaan.

Onze missie

Onze missie is om samen met onze partners optimale irrigatieoplossingen aan te bieden om zo een duurzame toekomst te waarborgen. We bieden als totaalleverancier innovatieve, eenvoudige en betrouwbare oplossingen. Onze teams zijn dé specialist op irrigatiegebied en bieden klanten de beste agronomische en technische ondersteuning om uitstekende resultaten en vertrouwen te garanderen.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn onze leidraad bij de verwezenlijking van onze visie en missie. Ze zijn gedefinieerd en gevormd op basis van persoonlijke en organisatorische succesverhalen uit het hele bedrijf. Deze input toont de kracht van onze kernwaarde Partner for Success.

Verantwoord ondernemen

Duurzaamheid is altijd onderdeel van onze kernactiviteiten en is veel meer dan alleen een commitment. Het is wat we doen.

Milieubewust
Netafim is toegewijd aan de promotie van een duurzaam milieu door actief deel te nemen aan relevante fora en het ontwikkelen van producten en oplossingen die:

 • Watervervuiling en uitdroging verminderen;
 • Productiviteit van de grond verbeteren;
 • Kunstmestgebruik reduceren;
 • Voor irrigatie gebruikmaken van gerecycled water;
 • Energiebesparende activiteiten ondersteunen;
 • Uitstoot van broeikasgassen tegengaan;
 • Duurzame productiviteit bevorderen.

Maatschappelijke betrokkenheid
Onze inzet voor maatschappelijke betrokkenheid uit zich door een breed scala van activiteiten waarin wij:

 • Vrijwillige educatieve projecten en activiteiten initiëren;
 • Bijdragen aan de Participatiewetgeving;
 • Duurzaam watergebruik projecten promoten;
 • Geavanceerde ‘agro-know-how’ en technologieën delen.

Duurzaam ondernemen
We promoten duurzaam ondernemen door een zakelijke aanpak waarin we:

 • Een hoog niveau van transparantie waarborgen;
 • De Global Reporting Initiative (GRI) principes volgen;
 • Vasthouden aan een uitgebreide zakelijke gedragscode;
 • Voldoen aan de hoogste internationale normen;
 • En compromisloze inzet voor het welzijn van onze medewerkers garanderen.

 

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld u nu aan